Leeg

Totaal: 0,00 €

Over ons

Over ons?

Als gepassioneerde wijnliefhebbers, wereldreizigers en levensgenieters werden we vele jaren geleden tijdens één van de vele bezoeken verliefd op Argentinië en in het bijzonder op zijn prachtige hoogkwalitatieve wijnen.

Thuisgekomen merkten we op dat deze Argentijnse parels zo goed als niet beschikbaar waren in Europa en besloten we deze zelf te gaan invoeren.

Het begin van een mooi verhaal…. want ondertussel is Mendovino de marktreferentie in top Malbec!

Met Mendovino besloten we om iedere wijnliefhebber de mogelijkheid te geven om van een oprecht, kwaliteitsvol en eerlijk Argentijns glas wijn te genieten gebaseerd op de meest voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Waarom Argentijnse Wijnen?

Argentijnse wijnen zijn de meest uitzonderlijke wijnen ter wereld omdat ze groeien in de meest harde omstandigheden.

De wijnen zijn het resultaat van gure winden, grote hoogtes en puur gletsjerwater ter compensatie van de extreme droogte, maar net daardoor zijn het wijnen met karakter en ziel.

Subtiel, elegant, perfect op dronk of stoer en een beetje complex, we staan u graag bij in uw keuze.

Onze wijnen worden verbouwd door wijnboeren die passie in hun werk leggen, de meest moderne technieken en jarenlange familietradities respecteren om de kwaliteit te verfijnen. Door persoonlijk contact met de wijnbouwers werd hun passie overgebracht op ons.

In Argentijnse wijnen proef je het ruwe landschap, de unieke terroir, de strijdlust van de wijnstok tegen de natuur. Wijnen met een smaakvol evenwicht tussen fruit en frisse zuren, die bovendien in perfect biologisch evenwicht kunnen groeien.

Een perfecte balans in de fles en het glas.

Dit kunstwerk in een fles willen we graag met u delen.

Mendovino - Uw Specialist in Argentijnse Wijnen

Email : info@mendovino.be